A szobor

Néhány évvel ezelőtt, egy anya és egy apa úgy döntött, hogy kicsit kiruccannak, szóval az éjszakát a városban töltik. Elhívták a legmegbízhatóbb bébiszitterjüket. Amikor a bébiszitter megérkezett, a két gyermek már az ágyban aludt. A bébiszitternek csak meg kellett győződnie arról, hogy a gyerekek jól vannak-e.
Később azon az éjszakán, a bébiszitter unatkozott s úgy döntött, hogy bekapcsolja a TV-t. A földszinti TV-t nem tudta nézni, mert nem volt meg a kábel (a szülők nem akarták, hogy a gyerekek túl sok hülyeséget nézzenek). Ezért felhívta a szülőket, hogy nézheti-e az ő szobájukban. Természetesen a szülők megengedték, de a bébiszitter kért tőlük még valamit… megkérdezte, hogy letakarhatja-e egy pléddel vagy egy ruhadarabbal az angyal szobrot, ami a hálószoba előtt van, mivel nyugtalanította. Egy pillanatra megszakadt a vonal, majd az apa, aki a bébiszitterrel beszélt azt mondta „Fogd a gyerekeket és tűnjetek el a házból!... Mi kihívjuk a rendőrséget! Nekünk nincs is angyalszobrunk.”
A rendőrség három perccel a hívás után holtan talált rá a gyerekekre és a bébiszitterre, a saját vérükben feküdtek. Nem találtak semmilyen szobrot.

Forrás

2 megjegyzés: