Egysoros, rövid creepypasták #2

1. Sosem voltam nagy rajongója a villámoknak.
Mindig véletlenszerű időközönként jönnek, és folyton aggódok, hogy épp eléggé meg fogja világítani a szobát ahhoz, hogy meglásd az arcomat, amint téged nézlek az ablakon keresztül.

2. Egy nő ma lehordott az utcán, mert a katonai egyenruhám volt rajtam. Azt kiabálta: „Minden ember arcára emlékszik, akiket megölt?”
Nem kell emlékeznem az arcukra.
Minden reggel arra ébredek, hogy ott állnak fölöttem és engem bámulnak.

3. Nézz magadba. Hogy ezt megtehesd, meg kell találnod a testedet. A rendőrség továbbra is keresi. Továbbra is sikertelenül.

4. Ha olyasvalaki hal meg, akit senki nem gyászol, a szomorúságot átutalják egy véletlenszerűen kiválasztott embernek. Ezért csüggedsz el néha indokolatlanul.

5. Ha az égre nézve valaha is kételkedni kezdtél más világok létezésében, tudd, hogy valahol egy teremtmény az égre nézve most épp benned kételkedik.

6. Nincs semmi az ágyad alatt. Nincs semmi a szekrényedben. Nem vár rád semmi a sötétben. A semmi a legrettentőbb dolog mind közül.

7. Elvitte a cica a nyelved? És a szemeid is? A cica gyűjti a fogaid és a hajad és a bőröd? Az állattartás szépségeinek ára van.

8. Szép bőröd van. Jól összetartja a véred meg szerveid - és még csak nem is szivárog. Remekül festesz.

9. A gyerekek csak a szegényes képzelőerejük miatt néznek be az ágy alá. Miért ne lebeghetne a szörny épp felettük, láthatatlanul?

10. Kövesd a szíved. (Könnyű dolog lesz, mert lassan mászik, és feltűnő vércsíkot húz maga után.)

2 megjegyzés: