Vezetékes telefon

Carrie szerette a vasárnapokat. A szülei mindig ekkor mentek el ügyeket intézni, egyedül hagyva őt, így fel tudta hívni a barátját, Josh-t.
Mivel egyke volt, a szülei túlságosan is próbálták őt védelmezni mindentől, és megtiltották neki a randizást, amíg 15 éves nem lesz. Carrie természetesen eltitkolta előlük Josh létezését. De nem számított, mert szerette. Szeretett beszélgetni vele. A hangjától a szíve gyorsabban vert. És csak a vasárnap volt az egyetlen időpont, amikor felhívhatta, és nem kellett aggódnia a lebukás miatt. Rituálissá vált számukra. Minden vasárnap felhívta, és addig beszélgettek, amíg a szülei haza nem értek.
Csak egyetlenegy hiba volt ebben az egyébként tökéletes jelenetben. Josh testvére kíváncsi volt, és mindig felvette a házban lévő másik telefont, hogy kihallgassa beszélgetésüket. De miközben beszéltek, Carrie hallotta a lélegzését. Megpróbált halkan lélegezni, de ő mindig meghallotta. Ez így ment hetekig, és Carrie-t egyre jobban idegesítette. Josh nem törődött vele, de egy különösen heves beszélgetés után Carrie megkérdezte:
„Meg tudnád mondani a testvérednek, hogy kotródjon el? Hallom, ahogy minket hallgat a másik telefonvonalon.”
Josh válasza kijózanító volt: „Nekünk nincs másik telefonunk a házban... Azt hittem, azt mondtad, hogy a szüleid már elmentek.”
Carrie hallotta, ahogy a telefont lerakják a konyhájukban.
Látta elmenni a szüleit... szóval akárki is volt a konyhában, nem a szülei voltak.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Azta ez durva volt!

Liliput88 írta...

Hhhhhh "well done !!"....egyedül vagyok itthon kint zuhog az eső ,és dörög az ég...nekem meg pont ezt kellett elolvasnom XD

Unknown írta...

Hát öhhmm ez vad volt!Főleg hogy éjfél van nemsokára!

Tsuyuchan^^ írta...

Nálunk meg pont most csörgött a vezetékes telefon^^

Névtelen írta...

Ez jó volt