SCP-914

Óramű szerkezet
Besorolási osztály: Safe
Speciális elzárási eljárás: SCP-914 helyiségébe csakis azok a személyek léphetnek be, akik előzőleg hivatalos belépési engedélyt kérelmeztek, és erre jóváhagyást kaptak. SCP-914 109-B kutatási cellába van elhelyezve, két személyzeti őr folyamatos felügyelete mellett. Bármely személy, ki belépési jóváhagyást kapott a terembe, csakis egy biztonsági őr jelenlétében léphet be. A tesztelés minden folyamatát rögzíteni kell, majd a szolgálatban lévő őr kíséretében le kell adni. A szabályok nem megfelelő betartása a tesztelés megszűnését eredményezi, és a személy erővel el lesz távolítva a helyszínről. Továbbá fegyelmit von maga után.

FIGYELMEZTETÉS: Biológiai anyag tesztelése nem megengedett. (Lásd: Dokumentum, 109-B:117) Továbbá robbanószerek tesztelése esetén a "rough" beállítás nem ajánlott!

Leírása: SCP-914 egy nagy óramű szerkezet, több tonnás súllyal. Területe 18m². Szerkezete csavarokból, szíjjakból, tárcsákból, fogaskerekekből, rugókból és egyéb óramű szerkezetekből áll. SCP-914 egy hihetetlenül összetett szerkezet, több mint 8 millió mozgó alkatrészt tartalmaz. Anyaga többnyire ón és réz, de fa és egyéb ruhaanyagú részek is megfigyelhetők benne. A megfigyelések nem mutattak semmilyen elektronikus alkatrészt benne, kivétel az indító berendezést a kezelő felület alatt. Oldalán két 3mx2.1mx2.1m fülke helyezkedik el, melyek rézből készült csövekkel csatlakozik a fő testhez. A két fülkén lévő felirat "Intake" (behelyezés), "Output" (kiadás). A kezelési felület egy réz panel, melynek forgatógombjára egy kis nyíl van csatlakoztatva. A panelen válaszható opciók felirata: "rough", "coarse", "1:1", "fine",  "very fine", melyeket a kis nyíllal lehet kiválasztani. A forgatógomb alatt egy nagy kulcs van, melyet elfordítva, működésbe hozza a szerkezetet.
Amikor az "Intake" feliratú fülkébe egy tárgyat helyeznek, az ajtók bezárulnak egy csengő hang kíséretében. Ha a forgatógombot bármely helyzetbe tekerjük, majd a kulcsot elforgatjuk, SCP-914 elkezdi megmunkálni az objektumot. Semmilyen energia veszteségre nem kerül sor, SCP-914 pedig nem mutat működési folyamatot, míg az "Output" fülke ajtaja ki nem nyílik. A megfigyelések nem hoztak eredményt az SCP-914-be helyezett tárgyak megmunkálási folyamatával kapcsolatban. A procedúra 5-10 percig tart hat el, a tárgya nagyságától függően.

Kiegészítés: 5/14 Dr. █████ Test Log
Behelyezés: 1 kg acél (beállítás: "rough")
Kiadás: Egy halom különböző méretű acéldarab, mintha lézerrel vágták volna fel őket.
Behelyezés: 1 kg acél (beállítás: "1:1")
Kiadás: 1 kg mennyiségű acél csavarok
Behelyezés: 1 kg acél (beállítás "fine")
Kiadás: 1 kg kárpitos szeg
Behelyezés: 1 kg acél (beállítás: "very fine")
Kiadás: Több anyagú gáz szabadul ki, eredménye 1 gramm ismeretlen fém. Ellenáll 50 000 foknak. Lehetetlen hajlítani, vagy eltörni bármilyen erőbehatással. Majdnem tökéletes (1.6x10-75 ρ) elektromos vezető.
Behelyezés: 1 karóra, Dr. █████ tulajdona (beállítás:"coarse")
Kiadás: 1 teljesen szétszerelt karóra
Behelyezés: 1 mobiltelefon, ███████ tulajdona (beállítás "1:1")
Kiadás: 1 teljesen különböző márkájú és típusú mobiltelefon
Behelyezés: 1 Colt Python szabványú revolver (beállítás: "very fine")
Kiadás: [ELTÁVOLÍTOTT TARTALOM] Az előzőekben említett ████████████ teljesen szétesett. Az objektum erős gamma hullámot bocsátott ki.
Behelyezés: 1 fehér egér (beállítás: "1:1")
Kiadás: 1 barna egér
Behelyezés: 1 csimpánz (beállítás: "fine")
Kiadás: [ELTÁVOLÍTOTT TARTALOM]
Behelyezés: 1 csimpánz (beállítás: "rough")
Kiadás: Egy erősen sérült holttest, vágások és aprítás jeleivel. Erős hőt bocsát ki magából.

Dokumentum, 109-B:117
Dr. ███ és Dr. ███████ Test Log
Behelyezés: Alany, D-186, Kaukázusi férfi, 42 éves, 108 kg, 185 cm magas. (beállítás:"1:1")
Kiadás: Egy hispániai származású férfi, 42 éves, 100 kg, 188 cm, az alany zavartan viselkedett. Megtámadta a biztonsági személyzetet. Az alany kivégzésére került sor.
Behelyezés: Alany, D-187, kaukázusi férfi, 28 éves, 63 kg, 173 cm magas. (beállítás: "very fine")
Kiadás: [ELTÁVOLÍTOTT TARTALOM] Az alany megszökött a tesztkamrából, megölt 8 biztonsági őrt, valamint Dr. ███ és Dr. ███████. Az alany zárlatot kezdeményezett, továbbá meghibásodást okozott 3 SCP elzárási területen, szökési kísérlete alatt. Az alany súlyos sérüléseket és részleges memóriazavart okozott a bevont Speciális Reagáló Csoport tagjain és korrozív kárt a vízvezetéken. Néhány órával később a teszt alany feloldódott, kékes hamu maradékát hagyva és megvakítva a környező kutató személyzetet.
A biológiai tesztelés SCP-914-el megszüntetve!

Megjegyzés: "Mivel SCP-914-ben tesztelhető dolgok elég széles választékot adnak, minden segítség elkelne. Dr. Gears elrendelte, hogy minden kutató hozzáférhet SCP-914-hez, egy nem biológiai eredetű teszteléshez. A vizsgálatot egy 3-as szintű kutatónak kell felügyelnie. A vizsgálat folyamatát rögzíteni kell. Biológiai kísérletek csakis 05-ös parancsával engedélyezhetőek. Ha szeretnél kísérletezni bármivel, ami nem élő, bátran segíts nekünk az adatgyűjtésben". - Dr. █████

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése