SCP-682

A nehezen elpusztítható hüllő
Besorolási osztály: Keter
Speciális elzárási eljárás: SCP-682-t meg kell semmisíteni, amilyen gyorsan csak lehet. Jelenleg a személyzeti tagoknak nem áll rendelkezésre olyan eszköz, mellyel ez kivitelezhető. Az SCP csapatai csak komolyabb fizikai károkat tudnak okozni SCP-682 testén. A lényt egy 5m x 5m x 5m-s teremben kell tárolni, melynek felszínét egy 25cm-es , megerősített, saválló acéllemez borítja.A kamrát sósavval kell feltölteni, melyben SCP-682 elmerül, így cselekvőképtelenné válik. SCP-682 bármilyen beszédre, mozgásra, vagy kitörésre való törekvését azonnal jelenteni kell.
Bárkinek tilos beszélnie SCP-682-vel, mivel attól tartanak, hogy kiprovokálhatják az alany dühét. Azok, akik felhatalmazás nélkül megpróbálnak kapcsolatba lépni SCP-682-vel korlátozást vonnak maguk után, és erővel el lesznek távolítva.
SCP-682 [TAKARVA] lett elhelyezve, a nehéznek bizonyuló tartása és lepleztetése miatt, mivel SCP-682 gyakran kísérletet tesz rá, hogy kitörjön. Az Alapítvány a lehető legjobban kihasználja erőforrásait, hogy legalább 50 kilométeres körzetben tisztán tartsa a helyet az emberi beavatkozásoktól.
Leírása: SCP-682 egy hüllőszerű lény, eredete ismeretlen. A lény, úgy tűnik rendkívül intelligens és megfigyelték, hogy képes komplex kommunikációra, melyet SCP-079-el folytatott, a rájuk adott időben. SCP-682 gyűlöl minden életet, melyet az interjúk során ki is mutatott. (lásd a kiegészítést 682-B)
SCP-682 rendkívül nagy erőt, gyorsaságot és reflexeket mutatott, bár minden szintjénél változó a formája. Képes testrészt növeszteni nagyon gyorsan, melyet nagyít vagy csökkent az általa fogyasztott, vagy veszített anyagoknak köszönhetően. SCP-682 energiát nyer bármilyen organikus vagy nem organikus anyagból. Az emésztést úgy tűnik, hogy az orrban található kopoltyú halom segítségével végzi. Melyek segítenek elválasztani a hasznosnak vélhető anyagokat bármilyen folyékony oldatból. Ez lehetővé teszi, hogy regenerálja magát a savas folyadékban, melybe el van zárva. SCP-682 regeneratív képességei lenyűgözőek és képes mozogni és beszélni, miközben testének 87% el van rothadva vagy pusztítva.
SCP-682 kitörése esetén, fel kell kutatni és újra el kell fogni, minden elérhető MTF (Mobile Task Force) tagnak.

Kiegészítés 682-B: Rögzített párbeszéd
Dr. ██████: Miért ölted meg azokat az embereket?
SCP-682: (Nem elérhető verbális kommunikációt)
Dr. ██████: Ha nem beszél, akkor abbahagyom a kísérletet és visszahelyezem a-
SCP-682: (Érthetetlen)
Dr. ██████: Tessék? (Közelebb húzza a mikrofont)
SCP-682: (Érthetetlen)
Dr. ██████: Beszéljen. (D-085-ös személyhez) Húzza közelebb a mikrofont.
SCP-682: …Mert... (Érthetetlen)…
Dr. ██████: (D-085-ös személyhez) A mikrofont csak ennyire lehet felhangosítani, vigye már közelebb!
D-085: A torka teljesen szét van rohadva ember, nézze már meg! Egyáltalán nem beszé- (Zihál és ordít)
SCP-682: (Hallhatóan megtámadja D-085-ös személyt) …Mert ők… gusztustalanok voltak…
Dr. ██████: (Visszatér a szobából)

Kiegészítés 682-E18: Kísérlet az elpusztítása
Bejelentkezés a 682-E18 eseményére:
 Dr. █████ Kísérletet tesz használni, SCP-409-et SCP-682-őn. ███ Tábornok, ██████ Tábornok és Dr. ██████████ megfigyelésével.
0400: SCP-682 áttépi a pontot, mely hatalmas megrázkódtatást okoz a területnek majd többször is kéri, hogy tudassuk vele, minek lesz most kitéve.
0800: A kristályosodás sokkal lassabban terjeszkedik, mint általában.
1200: SCP-682 láthatólag nagy fájdalmat mutat, majd görcsrohamokat produkál.
1300: A kristályosodási folyamat 62% százaléknál megáll. A kristályosodott terület felrobban, ezzel hatalmas fizikai traumát okozva SCP-682-nek.
1400: SCP-682 visszatér a helyszínre, annak ellenére, hogy elvesztette végtagjait és pár szervét. Elkezd regenerálódni, és kijelenti, hogy mindenkit meg fog ölni, aki részt vett 682-E18-as eseményen.
SCP-682 immúnisnak mutatkozik SCP-409 hatására. Egyéb SCP-k használata, hogy kivégezzék 682-őt, először csak SCP-682 darabjain megengedettek, a teljes körű tesztelés előtt.
Dr. ████████ ajánlására, Dr. ███████ és Dr. █████ engedélyt kért, hogy megpróbálja elpusztítani SCP-682-őt SCP-689 használatával. A kérés jelenleg még elfogadásra vár.
Dr. Gears SCP-182-őt javasolta, hogy kommunikáljon SCP-682-vel, de az alany nem halandó közreműködni.

2 megjegyzés: